Ohnee, bijna Moederdag!

Gepubliceerd op 9 april 2024 om 20:34

Ohnee het is weer bijna Mei, dat betekent MOEDERDAG! Gelukkig heb je daar de Kinderopvang of Basisschool, die lekker samen met jouw kind een mooi knutselwerk maakt voor mama. Voor de meeste vrouwen is dit knutselwerk onbetaalbaar en al bijna genoeg. Ik herhaal, BIJNA!! 

Elke vrouw houdt van cadeautjes krijgen, maar een cadeautje met Moederdag is toch net even iets specialer. Het laat zien dat je aan haar denkt, dat je haar respecteert en bewonderd. Dus laat het niet bij dat ene knutselwerkje, maar verras haar met een lief cadeau. 

Maar ik hoor jullie denken, wat dan? Ik heb echt geen idee... Weer een Rituals pakket? Weer een dinerbon? Nee, ga dit jaar voor iets unieks, iets persoonlijks, iets verrassends. 

Waar vind ik dan deze unieke, persoonlijke en verrassende cadeaus? 

Nou gewoon bij FieR musthaves! De leukste cadeautjes voor mama's en oma's. 

  1. Gepersonaliseerde katoenen of vilten shopper

Bijna elke vrouw houdt van shoppen, dus een gepersonaliseerde shopper is altijd een goed idee. Tassen kan je nooit genoeg hebben.

  1. Sleutelhanger oma/mama

Mooie vilten sleutelhanger met de mooiste titel die een vrouw kan krijgen, Mama of Oma. Perfect voor aan de sleutelbos of tas.

  1. Kaarsen met tekst en kandelaar

Hele mooie, handgemaakte kaarsen met tekst ‘Met jou is alles leuker’. Naast tassen, kan je ook kaarsen nooit genoeg hebben. En al zeker deze unieke leukerds niet.

  1. DIY sticker vaas met bloemen

Een bloemetje is eigenlijk altijd wel goed! Met deze Do It Yourself sticker fleur je de vaas op, en maak je het net even iets persoonlijker.

  1. Zeepjes

Deze schattige, kleine zeepjes zijn ook een musthave of mustgive. Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen.

  1. Amberblokjes

Een lekker geurtje in huis is onmisbaar. Verpakt in een leuke cadeauverpakking, dus meteen helemaal ready!

  1. Raamstickers – vaas met bloemen

Deze vaas met bloemen is perfect, verwelkt niet, heeft geen water nodig en is herbruikbaar. Erg mooi als decoratie voor op de ramen. De pastel tinten maakt het perfect voor het voorjaar.

Ga naar onze unieke MOEDERDAG pagina! 

 

Zelf een leuk en origineel idee? Stuur ons zeker een bericht, wij denken graag mee met jouw persoonlijke cadeau!

 

Oh en vaders…. Het is een reden dat het eerst Moederdag is en daarna pas Vaderdag. Vrouwen kijken eerst even wat zij krijgen, voordat ze voor de papa’s op pad gaan. Dus ik zou uitpakken. Gratis tip!   

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.