Retourneren

Mocht een product niet aan je verwachting voldoen, dan kan deze geretourneerd worden. U heeft het recht om binnen 14 werkdagen na ontvangst van de producten de koop te ontbinden. Hiervoor gelden enkele voorwaarden: 

  • Alleen niet gepersonaliseerde producten kunnen geretourneerd worden.
  • De producten mogen niet beschadigd, gebruikt en/of gewassen zijn. 
  • Indien u het product wilt retourneren dient u dit vooraf aan te geven via info@fiermusthaves.nl. 
  • De producten dienen binnen 14 dagen na ontvangst aan ons retour gestuurd te zijn. Producten die niet binnen de gestelde termijn door ons zijn ontvangen worden niet geaccepteerd. 
  • Adresseer de zending conform instructies in de e-mail, welke je ontvangt na aanmelding van uw retour en bied de zending zo snel mogelijk aan bij een postkantoor of servicepunt van PostNL. Bij de afgifte ontvangt u een verzendbewijs met daarop een barcode. Bewaar dit verzendbewijs totdat uw retournering door ons verwerkt is.
  • De ontvangst van uw retour wordt door ons per e-mail bevestigd. Het bedrag van de retournering wordt gecrediteerd. De uitbetaling vindt plaats op hetzelfde rekeningnummer waarop de betaling door u is gedaan. Let er op dat de verzendkosten voor je eigen rekening zijn.
  • Retourneren is voor eigen rekening. 

Bedenktijd / Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retour sturen zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €4,50 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@fiermusthaves.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.