Alles wat jij wil weten over statische raamstickers.

Gepubliceerd op 16 april 2024 om 13:24

Voordelen van de herbruikbare raamstickers?

Snel, makkelijk en gezellig, de belangrijkste kenmerken van onze herbruikbare stickers. Gemaakt van statisch vinyl, wat dus ideaal is voor tijdelijk gebruik. Door middel van elektrostatische lading hechten de stickers eenvoudig op glas en ramen, er komt dus geen lijm aan te pas. Geen lijm, dus niet permanent! En ben je nou niet zo goed in rechtplakken? Geen probleem, doordat ze dus niet permanent zijn kunnen ze eenvoudig opnieuw, en opnieuw en opnieuw geplakt worden. Net zolang tot jij tevreden bent! En ben je toe aan andere opstelling? Ook geen probleem! Plak ze op een andere positie en geniet weer van jouw 'nieuwe' raamstickers. 

Last but not least, doordat ze zo eenvoudig te plaatsen zijn en makkelijk aan te passen zijn qua opstelling is het een hele leuke activiteit met kinderen. Laat ze lekker los gaan op de ramen en laat de fantasie de vrije loop. 

Let wel op, het is geen speelgoed! Gebruik het altijd onder toezicht van een volwassenen en let op met kinderen onder de 3 jaar!  

Herbruikbare stickers voor de feestdagen?

De herbruikbare raamstickers zijn razend populair tijdens en rondom de feestdagen. We hebben dan ook een divers aanbod voor bijvoorbeeld Sinterklaas, Kerstmis, Pasen, Halloween en nog veel meer. Door het statisch materiaal zijn ze keer op keer te gebruiken en kunnen dus  ook elk jaar opnieuw gebruikt worden.  Bij (vooral de December) feestdagen denk je al snel aan knus, gezellig, gemoedelijk. Creëer deze knusse en gezellige sfeer in een handomdraai met een van onze  unieke en gepersonaliseerde raamstickers. 

Statische raamfolie voor een geboorte of babyshower? 

Hoera een baby! Natuurlijk moet de komst van jouw kleine uitbundig aangekondigd worden. Geboorteborden in de tuin, slingers, eventueel een vlag uit.. En dan ook nog een gepersonaliseerde raamsticker om het af te maken! Ook deze raamstickers zijn gemaakt van statisch vinyl, wat eenvoudig te plakken is en geen lijmresten achter laat. Ideaal voor tijdelijk gebruik, zoals een geboorte. 

Of wat dacht je van decoratie bij een babyshower? Perfect te gebruiken voor (korte) feestjes zoals deze. Na afloop ruim je het weer gemakkelijk op en bewaar je het voor de volgende  keer. 

Statische raamsticker, zwart of wit? 

Zwart is altijd razend populair geweest, maar wit wint meer en meer terrein. En dat begrijpen wij wel! Vooral rondom de donkere dagen is wit een goede keuze. Heb jij zwarte raambekleding? Ga dan zeker voor wit! Maar heb jij witte raambekleding, dan is zwart de beste keuze. Klinkt logisch toch! 

Maar heb je net als wij thuis een open raam, zonder raambekleding dan wordt het wat moeilijker kiezen.. 

Een belangrijk punt om te weten, hoe lichter de sticker hoe meer luchtbellen zichtbaar zijn. Kies je dus voor wit, houd hier dan zeker rekening mee! Het kan helpen om ze wat nat te maken (eventueel met een druppel dreft) en zo de bubbels er onder uit te wrijven. 

Overdag zijn de witte stickers beter zichtbaar, vooral in de grijze/donkere maanden. Maar heb jij 's avonds de lampen binnen aan, dan is zwart weer beter zichtbaar. 

Heb jij advies nodig? Stuur ons een bericht. We denken graag met je mee! 

Hoe kan ik de raamstickers het beste bewaren?

Bewaar de stickers op de meegeleverde drager en in het plastic hoesje. Plak ze hier weer terug op na gebruik. Eventueel leg je er iets zwaars bovenop, zodat de stickers goed recht opgeborgen blijven. In de webshop vind je ook een handige Raamstickers bewaarmap zodat je alles samen kan bewaren. 

De raamstickers plakken niet meer goed, hoe los ik dit op?

Het kan voorkomen dat de stickers hun statische lading verliezen door bijvoorbeeld vette kinderhandjes. Leg de stickers in een bakje met water en een druppel dreft. Laat ze daarna drogen op een schone theedoek. De stickers plakken daarna weer een stuk beter! 

Ik heb een eigen idee, is dat ook mogelijk?

Uiteraard! De inbreng van eigen ideeën vinden wij alleen maar heel erg leuk! Stuur een mail naar info@fiermusthaves.nl of neem even contact met ons op via de CONTACT pagina. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.